diumenge, 27 de setembre del 2015

Puig de s'Espart

Foto: FBook
Tranquil·litat al Port d'Andratx amb una barqueta a vela i el Puig de s'Espart buit d'apartaments. Ara està ple de velers fondejats rere el far gros i constantment surten grans embarcacions des del Club de vela i rere el far petit.
Tranquilidad en el Puerto de Andratx con una barca a vela y el Puig de s'Espart vacio de apartamentos. Ahora está lleno de veleros fondeados detrás del faro grande y constantemente salen grandes embarcaciones desde el Club de Vela y detrás del faro pequeño.

divendres, 25 de setembre del 2015

Inici moll far petit Port Andratx

Foto: J.M.
La muntanya ara està plena de cases i han substituït els llaüts per zodiacs i lanxes. També es pot veure com encara no hi havia club de vela.
La montaña ahora está llena de casas y los "llaüts" han sido sustitidos por zodiacs y lanchas. También se puede ver como aún no estaba el club de vela.

dilluns, 14 de setembre del 2015

Port Andratx (moll xarxes de pesca)

Foto: FBook
Foto: Zerkowitz postal
Fotos de l'inici del moll del faret i la plaça al fons. A la primera encara no hi havia la Lonja ni les llums així com el vaixell d'en Flexas "Villa de Andratx" que es botaria el 18 de novembre de l'any 1945.
Veiem com els pescadors continuaven utilitzant el moll per arreglar les xarxes i els petits llaüts amarrats.
Avui veiem com comanden les terrasses dels bars i restaurants i han instal·lat un moll flotant pels llaüts més petits. També com el moll s'ha fet més gros des de es Botoner fins Can Bach.
Fotos del inicio del muelle del farito y la plaza al fondo. En la primera aún no estaba la Lonja ni las farolas así como el barco de Flexas "Villa de Andratx" que se botaría el 18 de noviembre de 1945.
Vemos como los pescadores continuaban utilizando el muelle para arreglar las redes y los pequeños "llaüts" amarrados.
Hoy vemos como mandan las terrazas de los bares y restaurantes y han instalado un muelle flotante para los "llaüts" más pequeños. También como el muelle se ha hecho más grande desde "es botoner" hasta Can Bach.

dilluns, 7 de setembre del 2015

Port d'Andratx des del faret (1965-66)

Foto: FBook
Vista del Port des del faret, varien els models de velers i podem veure el nou moll flotant. Ha crescut la segona línia del Port i tota la zona al darrera de la Lonja.
L'home de la gorra era en Jaume Alemany, batle del Port i president del pòsit de pescadors.
Vista del Puerto desde el farito, varían los modelos de veleros y podemos ver el nuevo muelle flotante. Ha crecido la segunda línea del Puerto y toda la zona detrás de la Lonja.
El hombre de la gorra era Jaume Alemany, alcalde del Puerto y presidente del "pòsit" de pescadores.