dilluns, 29 de desembre del 2014

Plaça de Pou (Cafe Cubano)

Foto: FBook
Veiem com es manté el bar i la creu encara que la barberia ja ha desaparegut i on hi havia un pi ara hi ha una farola antiga. També es veu com varen fer més alt el pis superior.
Vemos como se mantiene el bar y la cruz aunque la barbería ya ha desaparecido y donde había un pino ahora hay una farola antigua. También se ve como hicieron más alto el piso superior.

dimarts, 23 de desembre del 2014

Carrer Joan Carles I (abans carrer Cerdà o sa carretera) - inici

Foto: Fotos antigues de Mallorca (FBook)
Principi de l'antic Carrer Cerdà d'Andratx. Em diuen que encara hi ha les arrels de l'arbre de la dreta. Els carros anaven tranquils pel carrer sense asfaltar. Ara només es pot pujar i hi ha una filera de cotxos aparcats sempre. També podem veure a la vorera de l'esquerra la gent prenent la fresca.
Principio de la antigua calle Cerdà de Andratx. Dicen que aún están las raices del árbol de la derecha. Los carros iban tranquilos por la calle sin asfaltar. Ahora sólo se puede subir y hay una fila de coches aparcados siempre. También podemos ver en la acera de la izquierda a la gente tomando el fresco.

divendres, 12 de desembre del 2014

Port d'Andratx I

Foto: Joan Estelrich Maimó
Mollet just davant el Rocamar i els apartaments "Las palomas", lloc on vaig aprendre a nedar. A les fotos podem veure com es mantenen els grans xalets del "Tres Pinos" de camí a la Mola així com l'Hotel Villa Italia.
Podem veure com els pins han envaït molts de llocs així com nous xalets a la part superior.
Més tard s'instal·là primer una escola de vela amb 420s i més tard una de windsurf. Ara hi ha ubicada una de lloguer de barques.
Foto: FBook
Muelle justo delante del Rocamar y los apartamentos Las palomas, lugar donde aprendí a nadar. En las fotos podemos ver como se mantienen los grandes chalets de los "Tres Pinos" de camino a la Mola así como el Hotel Villa Italia.
Podemos ver como los pinos han invadido muchos lugares así como nuevos chalets en la parte superior.
Más tarde se instaló primero una escuela de vela con 420s y más tarde una de windsurf. Ahora hay ubicada una de alquiler de barcas.